Големият победител в трети сезон на Игри на волята

...
  Големият победител в трети сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Красивата жена на Андрей от "Игри на волята" изненада всички с нещо, което направила съвсем скоро

 

Големият победител в трети сезон на " Игри на волята " Андрей продължава живота си, а успеха е единствено един огромен бонус. В изявление за Vbox7 той показа, че ще вложи парите в своята дъщеричка, а дребна част, с цел да се поглезят с красивата му брачна половинка.

Андрей описа, че не е очаквал да издържи толкоз доста време без родителите си, без жена си и детето. " Това е извънредно съществено психическо натоварване. Знаех, че физически съм чудесно квалифициран, само че не подозирах, че ще устоя толкоз доста от психическа позиция ", показа той пред " Събуди се " по NOVA.

Виж още: Звезда от " София Ден и нощ " иронизира Алекс Петканова? Теди Цветкова си " ламинира мозъка "  

 

Най-голямата изненада в този момент идва точно от половинката на Андрей, която е подхванала много забавна стъпка. Красивата Ксения се е записала на кастинга за присъединяване в идващия сезон на " Игри на волята ". 

  " Съпругата ми също доста желае да взе участие в " Игри на волята: България " и към този момент се записа за кастинга. Мисля, че физически няма да има проблем, само че психически ще се натовари доста. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще ѝ попречи ", сподели Андрей. Е, следва да разберем, в случай че брачната половинка му бъде утвърдена и избарана на кастингите. 

Макар и победител, Андрей продължава да се занимава с много действия след Игрите. Той ни разкри, че има дребен бизнес за разчистване, както и работи в сладкарски завод на собствен непосредствен другар. " Аз съм там, където са парите и се заплаща ", описа той и не крие, че е благополучен от живота си и се гордее, че към този момент е български жител.

Виж още: Рабухчиев от „ Игри на волята “: За голите фотоси в нета и правил ли е секс в Резиденцията

 

Изображение: https://www.instagram.com/gridinpro/ , https://www.instagram.com/ilchukkseniya/ 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР